Darülaceze Konuklarına El Ve Ayak Bakımı

İstanbul Güzellik Uzmanları Esnaf Odası, Darülaceze'de kalan misafirlerin el ve ayak bakımlarını yapacak.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinatörlüğünde, İstanbul Güzellik Uzmanları Esnaf Odası, Darülaceze'de kalan yaşlıların düzenli aralıklarla el ve ayak bakımlarını yapacak.

İstanbul Güzellik Uzmanları Esnaf Odası Başkanı Ayşe Aydın, oda olarak daha öncede gönüllü olarak Darülaceze ya da diğer huzurevlerinde kalan yaşlıların el ve ayak bakımlarını yaptıklarını belirterek, "Yönetim Kurulu olarak bu tarz çalışmaların düzenli bir biçimde yapılması kararıyla Darülaceze’de yaşayan 50’ye yakın büyüğümüzün ayda bir el ve ayak bakımlarını yapacağız." ifadelerini kullandı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz da köklerini yüzyıllar öncesinden alan bir meslek örgütü olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Büyüğe hürmet, küçüğe sevgi örf ve adetlerimizdendir. 'Büyüklerimizin Eli Ayağı Biziz' sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde güzellik uzmanlarımız, Darülaceze'de yaşayan yaşlılarımızın el ve ayak bakımlarını üstlenecek. Bu farkındalık çalışması engel grupları ile de devam edebilecek."

Kaynak: AA