SESOB'ta Hedef Kadın Üye Sayısını 5 Bine Çıkarmak

SESOB Başkanı Alişan: 'Birliğimize bağlı kayıtlı kadın üye sayısı 4 bin 635. Bu yıl 5 bine çıkarmak için çalışmalarımıza, eğitimlerimizi vermeye devam ediyoruz'

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı kayıtlı kadın üye sayısını 5 bine çıkarmak için çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Alişan, SESOB Kadın Danışma Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, kadınların 365 günün her saatinde hatırlanması gerektiğini söyledi.

Birliğe bağlı kayıtlı kadın üye sayısının 4 bin 635 olduğunu vurgulayan Alişan, "Bu sayıyı 5 bine çıkarmak için çalışmalarımıza, eğitimlerimizi vermeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hasan Alişan, kadınları yönetim kurulu üyelikleri ve başkanlıklarda daha çok görmek istediklerini belirterek, "Birliğimizde Kadın Danışma Kurulu oluşturduk. Esnafımızı ziyaret edip yardımcı olmaya çalışacaklar. Artık dededen, babadan erkek çocuklarına miras kalıyor gibi bakmasınlar. Genç kadınlarımız da artık iş yerlerini açmakta, birçok kişiye istidam sağlamaktadır." dedi.
Kaynak: AA