YADEM'de Eğitim Ve Atölye Çalışmaları Sürüyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’nde (YADEM) eğitimler ve atölye çalışmaları devam ediyor.

YADEM ile 4 ay önce tanıştığını söyleyen Nazmiye Aydın, “Burada yapılan hizmetlerden çok memnunum. YADEM ile 4 ay önce tanıştım. Burada bize Fizyoterapi yapıyorlar. Artık eskiye nazaran daha dincim. Eve gidince daha neşeli oluyorum. Sosyal hayatıma da yansıyor. Komşular bambaşka birisi olduğumu söylüyor. Burada Kur’an ve resim dersleri de alıyorum. Burada çalışan personelden çok memnunuz. Çok iyi ilgileniyorlar bizlerle” diye konuştu.
Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezinde çalışanları çocukları gibi sevdiğini dile getiren Nafiye Koçman ise, “Ben 5 aydır geliyorum. Çok memnunum burada çalışanları çocuklarım gibi seviyorum. Bizlere çok iyi davranıyorlar. 5 aydır hafta içi her gün geliyoruz. Bizi iyi havalarda gezmelere de götürüyorlar. Her yeri görüyoruz. İstanbul’a kadar gittik. Taraklı, Gölbaşı, Poyrazlar. Gençliğimde görmediğim yerleri gördüm. Arkadaşlığımız sadece burada değil, normal hayatta da devam ediyor” şeklinde konuştu.
YADEM’e gitmeye başladığından beri 23 kilo verdiğini belirten Emine Solak’ta, “6 aydır YADEM’e gidip geliyorum. Buraya gelmeye başladığımdan beri 23 kilo verdim. Daha önce evde sorunlar yaşıyordum. Artık beni görenler tanıyamıyor. Buradaki arkadaşlarıma ve personel arkadaşlara çok alıştım. Her gün gelmek istiyorum. Arkadaşlarıma YADEM binamızı bizim ev diye tanıtıyorum. Böyle saygı böyle sevgi kimseden görmedim. Burayı o yüzden çok seviyorum. Herkes çok sevecen. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı.
