Arguvan'da Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Malatya’nın Arguvan ilçesinde , Çocuk Koruma Kanununa göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarının uygulanmasına yönelik koordinasyonun sağlanması amacıyla toplantı düzenlendi.

Kaymakam Şahin toplantıda yaptığı konuşmada, çocuklar ile ilgili yapılacak tüm işlemlerin büyük bir hassasiyet ve özveri ile yapılacağını ifade etti.
Kaymakam Şahin, özellikle çocuklara yönelik projelerin geliştirileceğini de belirterek çocukların her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durması adına farkındalık düzeyinin arttırılması konusunda gerekli çalışmaların yapılması ve çocuklarımızın iyi bir eğitim alması adına devletine ve milletine faydalı birer birey olmaları için çeşitli projelerin ilçe genelinde gerçekleştirileceğini söyledi.
Toplantıya, Kaymakam Abdullah Şahin, eşi Emine Şahin’in yanı sıra Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Soy, Emniyet Amiri Okan Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Şengül Üşen katıldı.
