Kazada Ölen Gencin Yakınlarının Ağıtları Yürekleri Dağladı
Aydın-Muğla karayolunda sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybederken, araç sürücüsü de hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyup olay yerine gelen 29 yaşındaki ölen gencin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Bir aracın yoldan çıkıp tarlaya uçtuğu yolunda ihbar alan ekipler uzun aramalar sonucu aracın kaza yaptığı bölgeyi buldu. Kazada yaralı vaziyette bulunan araç sürücüsü Recai Şimşek bölgeye gelen ekiplerin yardımı ile pamuk tarlasından yola çıkarılıp ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoldan çıktıktan sonra şarampoldeki ağaca çarpan otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Erdi Gürbüz ise araçta sıkıştı. Bölgeye AKS 110 kurtarma ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Erdi Gürbüz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazayı duyup olay yerine gelen Erdi Gürbüz’ün yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
