AK Parti'li Milletvekillerinden AA Beyrut Ofisine Ziyaret

Lübnan'daki Mardinlileri anlatan belgesel gösterimi için Beyrut'a gelen AK Parti Ankara Milletvekili Ünal ve 25. dönem AK Parti Hatay Milletvekili Alğan AA ofisini ziyaret etti

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal ve 25. dönem AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, AA'nın Beyrut ofisine ziyarette bulundu.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı himayesinde çekilen "Lübnan'da yaşayan Mardinliler: Beyrut Rüyası" belgesel gösterimi için Lübnan'a gelen AK Parti Ankara Milletvekili Ünal ve AK Parti 25. dönem Hatay Milletvekili Alğan, AA'nın Beyrut'taki ofisini ziyaret etti.

AA Ortadoğu Haberleri Editörü Ömer Bulut Yüzgüleç tarafından karşılanan Ünal ve Alğan, ofis çalışanlarıyla tanışıp bir süre sohbet etti. Ajansın bölgedeki çalışmaları ve Lübnan faaliyetleri hakkında bilgi alan Ünal ve Alğan, ofis çalışanları ve Yüzgüleç'e başarı dileğinde bulundu. Ünal ve Alğan daha sonra AA çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünal ve Alğan, ayrıca Lübnanlı yetkililerle bir dizi görüşme gerçekleştirecekleri ve Lübnan'da yaşayan Mardinlilerle bir araya gelecekleri bilgisini paylaştı.

Kaynak: AA