İrfan Değirmenci'den Kılıçdaroğlu'na övgüler

Kanal D'den kovulan İrfan Değirmenci, Halk TV'de CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nu öve öve bitiremedi.

İrfan Değirmenci'den Kılıçdaroğlu'na övgüler
İrfan Değirmenci'den Kılıçdaroğlu'na övgüler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'da başlattığı yürüyüş 25. gününde İstanbul'da devam edecek.

Maltepe miting alanından canlı yapan Halk TV, mitinge katılan İrfan Değirmenci'yi yayına aldı.

Değirmenci CHP'nin kanalında Kılıçdaroğlu'nu övdü.

'Son 70 km'sinde birlikte yürüyorum bu güzel insanlarla' diyen Değirmenci, 'Biz birbirimize destek olarak, umuda, tünelin ucundaki ışığa inanarak buraya kadar yürüdük, geldik sıcağın altında. Her partiye oy vermiş seçmen var burada, ülkesine sahip çıkıyor. Burada insanların elinde sadece bayrağmız var. Terörist denilen, hain diye damgalanmaya çalışılan insanlar burada. Halkız biz halk. Halk burada. Ve milyonlar burada. Bu güzel ülkenin geleceğine dair beni heyecanlandırıyor buradaki herkes gibi' ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU'NA ŞAPKA ÇIKARTMAK GEREK'

İrfan Değirmenci, 'Güzel günler gelmeyecek biz onları getirmezsek ve birinin yürümesi, birinin adım atması çok önemliydi. Adım atan bir lideri var bu ülkenin ve arkasına düşen yüz binler var, milyonlar var' dedi. Değirmenci sözlerine şöyle devam etti:

'Kılıçdaroğlu'nun politikalaronı eleştirme hakkımız baki ama buradaki yürüyüşe toz konduramayacağım kimse kusura bakmasın. Yazın sıcağında temmuzun ortasında yüzler km yürüyen bir adam alkışı hak eder en azından. Bir umuda ihtiyacı olan milyonlar adına, bir umut ışığı yakan lidere de şapka çıkartmak lazım.'