Kozaklı'daki Mağdur Ailelerin Sesini Nevşehir Milletvekilleri Duyurdu

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla yapımına başlanılan 191 konut ile ilgili müteahhit ile belediye arasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle mağdur olan vatandaşların sesini Nevşehir Milletvekilleri duyurdu.

Kozaklı'daki Mağdur Ailelerin Sesini Nevşehir Milletvekilleri Duyurdu
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaptığı açıklamada, Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla yapımına başlanılan 191 konut ile ilgili müteahhit ile belediye arasındaki sıkıntılar nedeniyle sorun yaşayan vatandaşların sesini Nevşehir Millevtekilerinin Başbakan Binali Yıldırım’a ve Çevre Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye duyurduğunu belirtti.

Tanrıver; “Vatandaşlarımızın ilettiği sorunlar hakkında Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, ilgilenerek sorunun çözümü için Başbakanımız Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’den talepte bulundular. İlk etapta sorunun çözümü için Kozaklı Belediye Başkanı’nı Ankara’ya davet ettiklerini ve vatandaşların mağduriyetleriyle ilgilenerek sorunun çözümü için ellerinden gelenin yapılacağını belirttiler” diye konuştu.

Kaynak: İHA