Helikopter kazasında ölü sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece’deki helikopter kazasında 7 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Helikopter kazasında ölü sayısı arttı
Eyüp ilçesine yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Otakçılar İSKİ Şubesi bahçesinde düzenlenen törene Başkan Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile ilçede görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Eyüp İSKİ Hizmet Binası, Eyüp Ağaçlı, Akpınar ve Çiftalan Mahalleleri atıksuyu ve yağmursuyu hattı, Eyüp Akpınar Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kemerburgaz Mahallesi içmesuyu hattının açılışı yapılarak, İslambey Mahallesi atısuyu ve yağmursuyu hattı, Kemerburgaz atıksu inşaatı ve İslam Bey Yağmursuyu Tünel inşaatının temelleri atıldı.

Törende konuşmasına helikopter kazasında ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Başkan Kadir Topbaş, “Helikopter kazası yaşandı ve o kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Ailelerine ve bağlı oldukları firmalara başsağlığı diliyorum” dedi.

“16 NİSAN GECESİ 15 TEMMUZ'UN FİNALİ OLACAK'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise, “Bizler hizmetler yaparken, insanlarımızın gönüllerine dokunmayı bileceğiz. Dokunduğumuz her bir gönül bu hizmetleri çok daha anlamlı kılacak. İşte bizler insanlarımızın gönlüne dokuna dokuna onların duaların ala ala uzun ince yolda yürüyoruz. Biz güçlü bir iradenin arkasından yürüyoruz ve o irade de güçlü Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhurbaşkanımızın sesini duyarak sokaklara inenler, tekrar onun sesiyle çıkacaklar. İnşallah 16 Nisan'la birlikte 15 Temmuz finali olacak ve bu millet tekrardan ayağa kalkacak” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından yapımı tamamlanan tesisler kurdele kesimiyle hizmete açıldı. Bölgelerle de canlı bağlantı yapılarak yatırımların temelleri atıldı.


Kaynak: İHA