Muş'ta AK Parti Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Muş İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek başkanlığında yapıldı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Şimşek, 15 Temmuz darbe girişiminde Muş'un gösterdiği mücadeleyi çok önemsediğini söyledi.

Türkiye'nin eskisinden çok daha güçlü bir ülke olduğunu belirten Şimşek, ülkenin gelişmesini hazmedemeyenlerin bunu engellemek için her yolu denediğini, ancak vatandaşların buna izin vermediğini vurguladı.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında da vatandaşların gereken cevabı vereceğine inandığını aktaran Şimşek, şöyle konuştu:

'Projelerimiz devam ediyor. Alparslan-2 Barajı'mızın çalışmaları devam ediyor. 2016 yılı içerisindeki bütün olumsuzluklara rağmen hala güçlüyüz. Bütün bu çalışmalarından dolayı, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümetimize teşekkür ediyoruz. Biz sadece Türkiye'de değil tüm İslam coğrafyasıyla bütünleşmişiz, ümmetin duası üzerimizdedir. Hepimiz komşuyuz, akrabayız, birbirimizi görmemiş olabiliriz, selam, vermemiş olabiliriz. Dışarıdakileri de sayarsak bir milyon nüfusluk bir şehiriz. Sadece buradaki değil bütün Muşlulara hizmet etmeye devam edeceğiz.'

Toplantıya AK Parti Muş eski milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, Belediye Başkanı Feyat Asya, sivil toplum kuruluşu temsilileri ve partililer katıldı.

Kaynak: AA