İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Herkesin birbirine meydan okuduğu, aşk ve tutkunun iyice tırmandığı İstanbullu Gelin geçtiğimiz hafta yine zirvede yer aldı.

İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı yayınlandı
İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 21. bölümünde Faruk ve Süreyya'nın boşanma günü gelip çatıyor. Davaya yetişmeye çalışan Süreyya kaza geçiriyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

İkinci sezon başlangıcını kısa bir süre önce yapan İstanbullu Gelin'in son bölümüne Süreyya ve Esma Sultan'ın sert yüzleşmesi damga vurdu. Finalde ise Süreyya'ya gelen telefon merak uyandırdı.

İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Süreyya- Faruk evliliğinde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler bir ipucu umuduyla yeni fragmanı araştırıyordu. İstanbullu Gelin'in 21. bölüm fragmanıyla birlikte ilk tüyolar geldi. İstanbullu Gelin 21. bölümünde Begüm ve Faruk, gerçekleri Emir'e açıklıypr ancak aldıkları tepki sandıklarından daha büyük oluyor.

İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Emir'in yaşadığı acıya tanık olan Süreyya bir kez daha kendi acısıyla yüzleşiyor. Öte yandan Süreyya ve Faruk'un boşanma günü gelip çatıyor. Kafasındaki pek çok soruyla birlikte mahkemeye gitmek için yola çıkan Süreyya, kaza geçiriyor.



İstanbullu Gelin 21. bölüm fragmanı (1.Tanıtımı)