CLK Uludağ Elektrik'ten Emeklilerin Yüzünü Güldüren Protokol
CLK Uludağ Elektrik ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) arasında imzalanan protokol ile emekliler indirimli tarifelerden yararlanacak.

Kenan Pars, avantajlı tarifelerden yararlanmak isteyen üyelerinin derneklerine gelerek sözleşmelerini imzalayabileceğini kaydetti.
Genel Müdür Ali Erman Aytac ise, birçok tarife ile tüketicilere kolaylıklar sunduklarını, emeklilerin hayatlarını kolaylaştırmak için TÜED ile işbirliğine gittiklerini dile getirdi. Dernek üyesi emeklilerin bir yılda 1 aylık fatura avantajı elde edeceğine işaret eden Ali Erman Aytac, “Akaryakıt gibi diğer enerji kampanyalarından farklı olarak elektrik alanında serbest tüketici tarifi bulunuyor. Bu tanıma giren ve serbest tüketici limitini geçen müşterilerimize ekstra avantajlar sağlayabiliyoruz. Şu an için serbest tüketici limiti yaklaşık 125 TL ve üzeri olarak belirlenmiş durumda. Bu kriterleri karşılayan TÜED üyesi müşterilerimiz imzaladığımız protokolden yararlanacak. Önümüzdeki yıl serbest tüketici limitinin düşmesiyle diğer dernek üyeleri de protokolden yararlanabilecek. TÜED ile imzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
