Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e TGC Yönetimi'nden Ziyaret
Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve yönetimi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Trabzon’un basın tarihi çok eskiye dayalı olmasına rağmen Trabzon olarak bir basın müzesine sahip olamadıklarını ifaden eden Genç "Şehrin de tarihini, bu hafızayı da kurumsallaştırmadık. Biz önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız çok ciddi bir tarih ve arşiv müzesi kazandırıyoruz Trabzon’a. Bu vesile ile Oltan Vakfına ve Faruk Özak Bey’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut da Başkan Ahmet Metin Genç’i 18 Temmuz’da düzenlenecek Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’na davet etti. Turgut “Başkanlığa geldiğimiz günden itibaren özellikle tarihi binamızın dokusuna dokunmadan içerisinde bir takım yenilikler yaptık. Ramazan’da elimizden geldiğimiz kadar arkadaşlara yardımcı olduk. 18 Temmuz’da Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nı başlatacağız ve sizleri de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
