Başsavcı Solmaz Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanmasından dolayı veda ziyaretlerine devam ediyor. Başsavcı Solmaz ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’da Dermanbaba lakabıyla tanınan Yılmaz Acu’yu da ziyaret etti.

Başsavcı Solmaz Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz Diyarbakır’da görev yaptığı süre içerisinde tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Yılmaz Acu ve tüm Diyarbakırlılara teşekkür etti. Yılmaz Acu’da Diyarbakır’da yapmış olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle Başsavcı Ramazan Solmaz’a teşekkür plaketi verdi. Acu, “Sayın Başsavcımız Ramazan Solmaz Diyarbakır’a geldiği günden bu yana güzel hizmetler yaparak halkın gönünde taht kurmuştur. Kapısını sonuna kadar açık tutarak halk ile güzel bir diyaloğa girmiştir. Başsavcımız Ramazan Solmaz Diyarbakır için bir değerdir, tayininin çıkmasından dolayı doğrusu çok üzüldük" dedi.

Başsavcı Ramazan Solmaz da Diyarbakır’dan güzel duygularla ayrılacağını söyledi.

Solmaz, "Ben Diyarbakır’da çalıştığım sürece çok güzel insanlarla tanıştım, Diyarbakır’ı hiçbir zaman unutmayacağım insanları değerlidir. Kapımız her zaman Diyarbakırlılara açıktır" diye konuştu.

Ziyarette Yılmaz Acu tarafından Diyarbakır Başsavcısı Ramazan Solmaz’a Diyarbakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

(İHA-AKK-Y)

?

?
Kaynak: İHA