Orient Sigorta'nın Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Adana'da Açıldı

Orient Sigorta’nın Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Adana’da hizmete girdi.

Orient Sigorta'nın Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Adana'da Açıldı
Atatürk Caddesi’ndeki Gen Plaza’da hizmet veren Orient Sigorta’nın Bölge Müdürlüğü’ne Cem Yılmaz atandı. Ortadoğu’nun en büyük ve en güçlü sigorta şirketinin Adana’da bölge müdürlüğü açmasının bölge açısından önemli olduğunu söyleyen Orient Sigorta Bölge Müdürü Cem Yılmaz, şunları söyledi:

“Ortadoğu’nun en büyük ve en güçlü sigorta şirketi olarak Adana’da, en üst seviyedeki hizmet kalitesi ve ürünlerle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Adana merkezli olmak üzere bölge müdürlüğümüz kapsamındaki illerde, müşterilerimize sağladığımız en üst seviyedeki hizmet kalitesi ve ürünlerle sigortacılık sektöründe güçlü ve yeni bir seçenek olarak yerimizi aldık. Merkezi Dubai’de bulunan Orient Sigorta, derecelendirme kuruluşlarınca Ortadoğu’da ‘A’ notu alan tek sigorta şirketidir. Nitelikli hizmet anlayışını Türkiye çapında yaygınlaştırmayı hedefleyen şirketimiz, bir sigorta danışmanı gibi çalışarak hizmet üretirken, en önemli hedefi en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Uzman profesyonel kadromuz ve uluslararası tecrübemizle, müşteri odaklı verdiğimiz hizmette, onlarca yelpazede sigorta hizmeti verirken, farklı dallarda inovatif nitelikteki sigorta çalışmalarımızla da sektörümüzün ilki olacak, müşterilerimize yenilikçi ve ekonomik risk çözümleri sunmayı sürdüreceğiz.”

ORİENT INSURANCE / ORİENT SİGORTA A.Ş.

Al-Futtaim Grubu şirketi olan Orient Insurance, 1985 yılında kuruldu. Dubai merkezli şirket, BAE’de toplam prim üretimi itibarıyla ikinci en büyük şirket pozisyonundadır. Orient Insurance, karlılıkta ise ilk sırada yer alıyor. 2010-11-12 yıllarında üst üste sektöründe en yüksek kar elde eden şirket konumuna ulaşarak, Ortadoğu’nun en güçlü sigorta şirketi haline geldi. Derecelendirme kuruluşlarınca Ortadoğu bölgesinin “A” notu ile değerlendirilen tek şirketi olan Orient Insurance, bölgesel sektör basını tarafından Ortadoğu bölgesinin en iyi sigorta şirketi ödülüne de layık görüldü.

Türkiye’deki Merkez Ofisi İstanbul Kozyatağı’nda bulunan Orient Sigorta,hayat dışı sektörde hemen hemen tüm branşlarda hizmet veriyor. Şirket, 2015 yılını 60 milyon TL prim üretimi ile tamamlamıştı.
Kaynak: İHA