Yaşam Vadisi Bisiklet Geçişi Ve Yaya Alt Geçidi Hızla Tamamlanıyor
Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’nin bölünmemesi, vatandaşların gerek yürüyerek gerekse bisikletiyle tüm vadi boyunca gezebilmesi için noktaya bisiklet geçişi ve yaya alt geçidi kazandırıyor. Çalışmaların sürdüğü Adnan Kahveci Mahallesi’nde Yaşam Cafe önündeki döner kavşaktaki alanı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, buraya yapılacak alt geçit sayesinde daha güvenli ve konforlu bir yaya ulaşımının sağlanacağını, trafiğin de aksamayacağını belirtti.

Anadolu Caddesi, Kışla Caddesi Atatürk Bulvarı ve Davutpaşa Caddesi’nin kesiştiği alanda çalışmaları hızla süren Yaşam Vadisi Bisiklet Geçişi ve Yaya Alt Geçidi, yayaların ulaşımına güvenli şekilde olanak verecek, bölgenin trafik akışı rahatlayacak, bisiklet kullanıcıları içinse geçit büyük kolaylık sağlayacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin Ekim ayında 300 bin metrekareye yakın kısmıyla tamamlanacağını söyledi.
İmamoğlu, “Bu alt geçiş sayesinde vatandaşlar vadinin 1’nci etabından 2’nci etabına pratik şekilde geçebilecek ve tüm etapları takip ederek denize kadar inebilecek” dedi.
