Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, Anıtkabir'i Ziyaret Etti

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) hayata geçirdiği “Kılcal Damar Örgütlenme Modeli” kapsamında yapılan çalışmalara katılan CHP Maltepe İlçe Örgütü’ne üye 100 kişi ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, Anıtkabir'i Ziyaret Etti
Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’ın Anıtkabir ziyaretine CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan ve CHP Maltepe İlçe Örgütü’ne üye 100 kişi eşlik etti. Kılıç ve beraberindeki heyet Atatürk’ün mozolesini ziyaret ederek çelen bıraktı. Saygı duruşunun ardından heyet günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Kılıç Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı:

“Sayın Genel Başkanım sevgili Atam. Vizyonu, kararlılığı ve cesareti ile Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, halkı demokrasiye yönelten ve mirası tüm Dünya’ya kuşaklar boyunca ilham vermeye devam eden sevgili Atam size saygılarımı sunmak benim için onurdur. Tarihin akışını değiştiren ve mazlum halkların karamsarlığını aydınlığa ve umuda çeviren mirasımıza ve devrimlerinize son nefesime kadar sahip çıkmaya ve mücadelesini verecek olmanın onurunu yaşıyorum. Sadece milletimiz olarak değil tüm Dünya; mücadele ve rehberliğinize soluk aldığımız her an ihtiyaç duymaktadır. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, size minnet duygularımızla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

Kılıç ve beraberindeki heyet Anıtkabir ziyaretinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmek üzere CHP Genel Merkezi’ne geçti.
Kaynak: İHA