Konyaaltı Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeğinde ilçe protokolü ve belediye çalışanları bir araya geldi.

Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan davetliler için yemek boyunca Tasavvuf Müziği dinletisi ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.
İftarda davetlilere Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini söyledi.
Böcek, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ki teröre karşı dik durabilelim. Biz burada özgürce iftarlarımızı açabiliyorsak bunu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Bu birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Mübarek Ramazan ayında haince saldırılar yapan terörü bir kez daha lanetliyorum” dedi.
Geleneksel Ramazan şenliklerini bu yıl iptal ettiklerini belirten Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak, kaymakamlık ve emniyet yetkilileri ile görüşerek Ramazan ayı içerisindeki bütün etkinlikleri iptal ettik. Bu bizim birliğimiz için aldığımız bir karardır.”
Tasavvuf Müziği ve semazen gösterisi eşliğinde iftarını yapan davetliler, daha sonra Başkan Böcek’e teşekkür etti.
