Akseki'de Lise Öğrencilerinin Mezuniyet Heyecanı

Akseki'de Cevizli Çok Programlı Lisesinden mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Törene, Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Tellioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Lise bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, Okul Müdürü Mehmet Parin ve okul birincisi Fatma Sun birer konuşma yaptı, daha sonra öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu.

Okul Müdürü Mehmet Parin, 17. dönem mezunlarını verdiklerini belirterek, kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgi, görgülü, yaşamı seven, sevgi dolu bireyler yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerinin yeni bir hayata doğru adım attığını kaydeden Parin, 'Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla, okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.'' dedi.

Okul birincisi Fatma Sun da tarif edilmez bir mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirterek, 'Burada geçirdiğimiz zaman sadece 4 yıl gibi görünebilir, ancak bu zaman zarfında bizler kocaman bir aile olduk. Bu günleri özlemle ve tebessümle hatırlayacağız. Bugün burada bu konuşmayı yapıyor olmak gerçekten gurur verici.' diye konuştu.

Kaynak: AA