Beşi Bir Yerde En Güzel Anneler Günü Hediyesi
Türkiye’nin ikinci beşiz bebeklerinin sahibi Hatice Yılmaz, Anneler Gününde beşiz kızlarını kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Aynı anda ağladıklarında beş ayrı beşiğe ip bağlayıp beşini birden salladığını söyleyen Yılmaz, "Benim için dünyanın en güzel Anneler Günü hediyesi oldu" diye konuştu.

Türkiye’nin ikinci beşiz bebekleri olan Ağrılı Fatih ve Hatice Yılmaz çiftinin beşiz bebekleri 3 aylık yoğun bakım sürecinin ardından Anneler Gününe sayılı günler kala evlerine taburcu edildi. Akpınar Mahallesi’ndeki apartman dairesinde beşiz bebekleri için oda hazırlayan Hatice Yılmaz, kızları için pembe renkli beş ayrı beşik kurdurdu. Kızların aynı anda ağlamasıyla birlikte beşiklere ip bağlayıp beşini birden salladığını anlatan Hatice Yılmaz, "Çok yorulduğum anlar oluyor. Günde bir saat ancak uyuyabiliyorum. Anne olmak fedakar olmak demek. Benim için kızlarım dünyanın en güzel Anneler Günü hediyesi. Bütün annelerin gününü kutluyorum" diye konuştu.
Tenzile, Hira Nur, Havva, Rabia ve Berfin ismini koydukları beşiz kızlarının isimlerini karıştırdığını belirten baba Fatih Yılmaz ise, “Mesela kucağımda tuttuğum kızımın ismi ne tam bilemiyorum, ama annesi hepsinin ismini biliyor. Bizim için yorucu geçiyor, lakin 5’ini yan yana koyup onlarla oynamaya başlayınca bütün yorgunluğumu unutuyorum" diye konuştu.
Anneler Gününe kadar işsiz olan baba Fatih Yılmaz, aynı gün Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde elektrik teknisyeni olarak işe alındığını öğrendi. Anne Hatice Yılmaz da yine belediye tarafından eve gönderilen görevli kadını görünce duygulu anlar yaşadı.
