BEÜ Zonguldak MYO'da Mezuniyet Töreni

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Zonguldak Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.



Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

BEÜ Zonguldak Meslek Yüksekokulundan 457 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özer, şöyle konuştu:

'Kilimli kampüsümüz son yıllarda hem fiziki yapısı hem de insan kaynakları açısından önemli bir gelişmeye ve büyümeye tanık olmaktadır. Halen yaklaşık 2 bin 700 öğrencimizin öğrenim gördüğü meslek yüksekokulumuzda son yıllarda çok sayıda yeni program açılmış, öğrenci ve öğretim elemanı sayısında büyük artışlar gerçekleştirilmiştir. Çevre düzenlemeleri yapılmış, yeni derslikler ve laboratuvarlar hizmete alınmıştır. Değerli veliler, sizleri böyle iyi yetişmiş, meslek sahibi evlatlar yetiştirdiğiniz için kutluyorum. Eğitimleri boyunca yaptığınız olağanüstü fedakarlıklardan dolayı ve en önemlisi bize güveniniz için şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrencilerim sizler üzerinize düşen tüm görevleri yerine getirerek zorlu pek çok sınavın ardından mezun olmaya hak kazandınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.'

Yapılan konuşmaların ardından Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Rektör Prof. Dr. Özer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Güven, öğrencilere diplomalarını verdi.

Tören, öğrencilerin toplu halde keplerini havaya fırlatmaları ile son buldu.

Kaynak: AA