Beyşehir'deki Kamu Çalışanları Şehitler Anısına Doğada Yürüdü
Konya’nın Beyşehir ilçesinde görev yapan kamu çalışanları aileleriyle birlikte şehitlerin anısına doğada yürüyüş gerçekleştirdi.

Beyşehir’in Kurucuova Mahallesi’ndeki İslibucak bölgesindeki orman içi alanda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, amaçlarının kurumlarda çalışan personelin etkinliğin yapıldığı doğayı tanıması, personelin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, “İlçemizin güzelliklerinden sadece dışarıdan gelenlerin değil, bizzat burada yaşayanların da faydalanması amacıyla bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Burada 5 kilometrelik parkurda gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşümüzün ardından serbest etkinlikler ve ardından da katılımcılara ekmek arası kavurma ikramımız olacak” dedi.
Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu da, doğa yürüyüşü öncesi yaptırdığı duada, doğa yürüyüşü etkinliğini bu yıl şehitlerin anısına gerçekleştirdiklerini belirterek, “Vatanımız için şehit olanlara buradan gani gani rahmet diliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar ormanlık alanda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.
