DÜ'de 5. Geleneksel Voleybol Şöleni Çoşkusu

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) uzmanlık öğrencilerinin çeşitli ilköğretim okullarında hazırlamış oldukları öğrenciler ile Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DÜSEM) kursuna katılan öğrencilerin katılımıyla “5. Geleneksel Voleybol Şöleni” yapıldı.

DÜ'de 5. Geleneksel Voleybol Şöleni Çoşkusu
Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen şölene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, DÜSEM Başkanı Doç. Dr. Vedat Veli Çay, Spor Birliği Başkan Yrd. Öğr. Gör. Nihat Mızrak, proje yürütücüsü Öğrt. Gör. Zafer İpekçi, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Diyarbakır’ın çeşitli okullarından katılan 100 öğrenciye spor sevgisini aşılamak ve kaynaşmalarına yardımcı olmak hedefi ile yola çıktıklarını dile getiren İpekçi, müsabakalarda çocukların mücadelesi ve heyecanı ile velilerin vermiş olduğu desteğin turnuvaya renk kattığını belirtti.

Müsabakalar sonunda kazanan ve kaybedenin olmadığı şölen sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, DÜSEM Başkanı Doç. Dr. Vedat Veli Çay ve Spor Birliği Başkan Yrd. Öğr. Gör. Nihat Mızrak tarafından sporculara madalyaları verildi.

Kaynak: İHA