Başkan Kara, Hemşireler Günü Nedeniyle Kahvaltı Verdi

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Dünya Hemşireler Günü münasebetiyle Devlet Hastanesi Hemşirelerine Konuk Evinde kahvaltı verdi.

Başkan Kara, Hemşireler Günü Nedeniyle Kahvaltı Verdi
Kahvaltı sonrası Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Serdar Sarıfakı Başkan Kara’ya bu özel günde, yaptığı misafirperverlik için tüm personeli adına teşekkür etti. Başkan Kara ise yaptığı açıklamada tüm hemşirelerin gününü kutlayarak, özellikle son zamanlarda gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin en üst seviyelerde yaşanması gereken günler geçirdiklerini vurgulayan Kara, “Her dönemde insan hayatında iniş çıkışlar vardır. İşte bu günleri yaşıyoruz. Ama biz şuna inanıyoruz. Bela ve musibet istenmez. Ama biz bela ve musibet geldiği zaman da sabredilmesi gerektiğine inanıyoruz. İşte sizler de çok güzel bir işi ifa ediyorsunuz. Bu yüzden sizleri kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta bu programın organize edilmesine vesile olan Serdar Hocama ve sizlere teşekkür ediyorum. Hemşireler gününüzü kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşma sonrası Başkan Kara’ya çiçek takdim edildi. Başkan Kara’da, yılın hemşiresine ödül verdi. Hemşireler ve hastane çalışanları Tarihi Konuk Evini gezen Kara, Belediye Başkanı Hasan Kara’ya teşekkür ederek mekandan ayrıldı.
Kaynak: İHA