Denizbank'tan 'Çeyiz Hesap' Hizmeti

DenizBank, yüzde 20'ye varan devlet katkısının sunulduğu Çeyiz Hesap ürününü müşterilerinin hizmetine sundu.

Banka açıklamasına göre, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda mevduat ürün gamını genişletmeye devam eden DenizBank, 'Çeyiz Hesap' ürününü 18 Nisan itibarıyla uygulamaya aldı.

DenizBank Çeyiz Hesap ile kendi veya çocuğunun evliliği için birikim yapmak isteyenlere, birikim tutarlarına ilave olarak yüzde 20'ye varan oranlarda devlet katkısı ödemesi fırsatı sunuluyor.

En az 3 yıl boyunca düzenli birikim yapan ve Çeyiz Hesap koşulları sağlayan DenizBank müşterileri, evlilik tarihlerindeki birikim tutarına ilave olarak yüzde 20'ye varan devlet katkısından faydalanabilecek.

-'Yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, şunları kaydetti:

'DenizBank olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda DenizBank'ta kendileri veya çocukları için Çeyiz Hesap açtıran müşterilerimize ister DenizBank kredi kartlarından, ister vadesiz mevduat hesaplarından verecekleri aylık veya üç aylık düzenli ödeme talimatıyla gelecekleri ve evlilikleri için düzenli birikim yapabilme ve aynı zamanda birikimlerini yüzde 12,50 faiz oranıyla değerlendirme fırsatı sunuyoruz.

Müşterilerimize DenizBank'ta her zaman özel olduklarını hissettiriyor, onlara avantajlı koşullarda hizmet sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'

Kaynak: AA