Türkiye Muhtarlar Derneği'nden Afyonkarahisar'daki Muhtarlara Birleşme Çağrısı

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz, Afyonkarahisar’daki tüm muhtarlara birleşme çağrısı yaparak, “Gelin samimiyetle birlik olalım” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği'nden Afyonkarahisar'daki Muhtarlara Birleşme Çağrısı
Akagündüz, kente daha iyi hizmet verebilmek adına tüm muhtarlara birleşme çağrısı yaptı. Akagündüz, bazı muhtarlarla birlikte yaptığı açıklamada, “Tüm muhtarların tek çatı altında birleşerek, el birliğiyle Afyonkarahisar’a yakışır bir şekilde hizmet vermesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birleşme halinde memleketimize daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyorum. Ayrı ayrı durmak, parça parça gözükmek sorunları çözmüyor. Biz Cumhurbaşkanını temsil eden muhtarlar olarak topluma örnek olmalıyız. Bu nedenle Afyonkarahisar’da tek çatı altında birleşmenin memleketimiz ve muhtarlar açısından daha güzel işlere kapı açacağına inanıyoruz. Gelin birlik olalım. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” diye konuştu.

Akagündüz ayrıca, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Hocalar Çal köyünden Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk halkına başsağlığı diledi.
Kaynak: İHA