Erzurum'da İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Giysi Yardımı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulundu.

Pasinler ve Köprüköy ilçelerinde gerçekleştirilen programla ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot dağıtımı yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, yardım dağıtımında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla il merkezi ve ilçelerde ihtiyaç sahibi 5 bin öğrenciye yardım ulaştırmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

'Bu hafta Pasinler ve Köprüköy ilçelerimizdeki öğrencilerimize giysi yardımında bulunduk. Pasinler'de 275, Köprüköy’de ise 60 öğrencimize mont ve bot dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca Yakutiye'de 438, Palandöken'de 315, Karayazı'da ise 20 öğrenci olmak üzere toplam bin 108 öğrencimize giysi yardımında bulunduk. Diğer ilçelerimizdeki öğrencilerimize de yardımlarımız devam edecek. Toplumun varlığının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için toplumsal dengenin sağlanması gerekir. Huzurlu bir toplum için zenginlerin ihtiyaç sahiplerini gözetmesi şarttır, bu inancımızın da bir gereğidir. Hepimiz kardeşiz, birbirimize yardımcı olmalıyız, koruyup gözetmeliyiz.'

Yardım dağıtımına Erzurum Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz de katıldı.

Kaynak: AA