PKK'lılar, 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli'yi katletti

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonuyla Diyarbakır’dan Mersin’e götürülen öğrencilere saldıran PKK’lı teröristler, Hüseyin Cafer Gizli isimli 16 yaşındaki çocuğu boğazını keserek katletti.

PKK'lılar, 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli'yi katletti
PKK'lılar, 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli'yi katletti
Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonuyla Sur ilçesinden Mersin'e giden bir grup öğrenciye saldıran PKK'lılar, tıpkı katlettikleri 16 yaşındaki Yasin Börü gibi, yeni bir barbarlık sergileyerek, Hüseyin Cafer Gizli isimli 16 yaşındaki çocuğun boğazını keserek katletti.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesi ve farklı illerden bir grup öğrenci Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonuyla Mersin'in Silifke ilçesine götürüldü. Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tesisine yerleştirilen öğrencilerin içerisindeki bir grup PKK'lı terörist, öğrencilere yönelik sözlü sataşmada bulundu. Ardından yaşanan tartışmanın büyümesiyle PKK'lılar, Hüseyin Gizli isimli çocuğun boğazını keserek katlettiler. Yaşanan saldırıda başka öğrencilerin de PKK'lılar tarafından yaralandığı bildirildi.

6-7 Ekim 2014'te yine PKK'lılar tarafından katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü ile aynı okuldan arkadaş olan Hüseyin Cafer Gizli'nin cenazesinin Adana Adli Tıp Morgu'na kaldırıldığı öğrenildi.

Olayın faillerinden olduğu iddia edilen M.D'nin yakalandığı, 16 kişinin de gözaltında olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Hüseyin Gizli'nin amcası Muhammed Nur Gizli'nin de 90'lı yıllarda PKK tarafından katledildiği ortaya çıktı.

PKK'lılar, 16 yaşındaki Hüseyin Cafer Gizli'yi katlettiMahsun Kırmızıgül'den skandal tweetler