Ermiş'ten Rektör Alkan'a Ziyaret
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitelerin amaçlarının sadece eğitim faaliyetinde bulunmak olmadığını, bulunduğu şehrin problemlerine eğilerek sorunların çözümüne katkı sağlamak, mevcut potansiyelin ortaya çıkarılması yada ortaya çıkarılan potansiyelin daha da arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmak olduğunu dile getiren Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, arıcılık konusunda olduğu gibi diğer çalışmalardan da belli bir süre sonra sonuç alınacağını söyledi.
Üniversitedeki mevcut potansiyeli kullanmak ve mevcut potansiyeli ilin her anlamda gelişimine katkı sağlayacak şekilde süreci yönetmek adına merkezler oluşturduklarını dile getiren Alkan, “Arıcılık ve Arı Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezimiz de bunlardan biriydi.” dedi.
Prof. Dr. Alkan, birliklerle yaptıkları işbirliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
