Eyüp Belediyesi Faaliyetleri İlçe Danışma Meclisi'nde Konuşuldu

Eyüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen AK Parti Eyüp İlçe Danışma Meclisi’nde Eyüp Belediyesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetler konuşuldu.

AK Parti Eyüp İlçe Danışma Meclisi, Eyüp Belediyesi ev sahipliğinde Eyüp Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

‘Yerel Yönetimler’ faaliyetlerinin konuşulduğu meclis gündemi ise Eyüp Belediyesi faaliyetlerinden oluştu. Programa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın yanı sıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulhalim Aksu ve çok sayıda partili katıldı.

  Mecliste Başkan vatandaşlar tarafından Başkan Aydın’a ilçe genelinde belediye faaliyetleri ile ilgili sorular sorulurken, gerçekleştirilen faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterisi de yapıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Aydın, “ Milletimizin engin sağduyusu ile Eyüp’te bir zafer gerçekleştirdik. Bir önceki seçime göre Eyüp’te yüzde 37 olan oyumuzu yüzde 47’ler seviyesine getirdi. Bu sayede İstanbul’da 2014 yerel seçimlerinde oyumuzu en çok arttıran 3 ilçeden birisi olduk hep beraber başardık bir kez daha hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Eyüp’te kazanılan oyların 1 Kasım sürecinde de aynı şekilde devam ettiğini söyleyen Aydın, “Belediye teşkilat uyumunu güç birliğini İstanbul’daki birçok ilçeye örnek teşkil edecek nitelikte götürüyor. Heyecan azim ve kararlılıkla hizmet silsilesine devam ediyoruz. 22 ay gibi kısa bir sürede Eyüp’ün kronikleşmiş sorunlarına sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle el atarken siz Ak yürekli kardeşlerimiz ile omuz omuza çalışmaya başladık. Eyüp’te rekor düzeyde bir başarı yakaladık. Emeği geçen siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Hizmet yolunda çalışmalarına devam edeceklerine söyleyen Başkan Aydın, "Biliyoruz ki hizmet için hiç durmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. Eyüp’te doğmuş büyümüş bu ilçenin havasını solumuş bir kardeşiniz olarak elbette ki sorunları ve çözümlerini biliyoruz. Ve bu anlamda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu birikimlerimiz ile Eyüp’te hizmet için çıktığımız bu yolda milletimizden teşkilatımızdan, sayın cumhurbaşkanımız ile sayın başbakanımızdan, il başkanımızdan alıyoruz. Cesur ve kararlı adımlarla beraber yürüdüğümüz bu yolda, medeniyet yolunda medeniyet köklerimize dayanarak hizmet için geleceği hep birlikte inşa etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA