Eğitim Bir-Sen'den, Samsat İlçe Kaymakamlığına Ziyaret
Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ve Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Adıyaman’ın Samsat İlçe Kaymakamı Kürşat Atak’ı, ziyaret etti.

TEOG sınavında Kaymakam Kürşad Atak’ın olumlu yaklaşımları ve eğitim çalışanlarının gayretli ve fedakar çalışmalarından dolayı Samsat’ın başarı çıtasını yükselttiğini belirten Ali Deniz, bu başarıya imza atan eğitim çalışanlarının her türlü takdir ve taltifi hak ettiklerini söyledi.
Samsat ilçesindeki kamu çalışanlarının maaş promosyonu alamadıklarını, bu konudaki temasların anlaşılamayan sebeplerden dolayı sekteye uğradığını söyleyen Başkan Ali Deniz, “Samsat’taki kamu çalışanlarının maaş promosyonundan faydalanmalarını sağlayacak çalışmalar tekrar Eğitim Bir- Sen Samsat Temsilciliği öncülüğünde tekrar başlatılacak. Her konuda olduğu gibi bu meselede de olumlu yaklaşım sergileyen Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki; Samsat daha büyük başarılara imza atacak” ifadelerini kullandı. Samsat Kaymakamı Kürşad Atak ise eğitim öğretimde başarıyı getirecek her çalışmaya destek olacaklarını, eğitim çalışanlarının lojman ihtiyacının çözümü için TOKİ ile anlaşmaya varıldığını söyleyerek, promosyon gibi diğer çalışmalarda da gerekli desteği sağlayabileceklerini ifade etti.
