Nata Vega Outlet'te Sezon Sonu Alışveriş Festivali

5 Eylül de başlayan ve 20 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında yüzlerce ünlü marka çok hesaplı fiyata ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Nata Vega Outlet'te Sezon Sonu Alışveriş Festivali
Türkiye’nin en büyük “ Alışveriş Vadisi “nde yüzlerce ulusal ve uluslararası marka ile hizmet veren Nata Vega Outlet, fiyat avantajını şık ve ferah mimari yapısı içinde akıllı alışveriş vurgusu ile ziyaretçilerine sunuyor. Nata Vega Outlet, güçlü marka karmasının yanında sınırsız eğlence birimleri ile de hizmet sunan bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 5 bin metrekare kapalı eğlence alanı, 14 salonu buz pateni ve go-kart ile eğlence konuşanda da Ankaralıların vazgeçilmez adresi olmayı başardı.

Nata Vega Outlet bünyesinde yer alan Avrupa’nın en uzun 3. tünel akvaryumu Aqua Vega, 5 milyon litre su kapasitesi ile 12.000 sualtı canlısına ev sahipliği yapıyor ve açıldığı günden bu yana misafirlerine okyanus deneyimi yaşatıyor. Yine Nata Vega Outlet bünyesinde yer alan ve dünyanın farklı birçok bölgesinden getirilen zehirli yılanlar, akrepler, tarantulalar gibi 250 çeşit sürüngenin egzotik bir sunumla ziyarete açıldığı Adrenalin Dünyası, meraklılarından tam not almaya devam ediyor.

Garaj günleri kapsamında ve bir festival havasında yapılan fuar çalışmasına koşan Ankaralılar çantadan, takım elbiseye, spor ayakkabıdan, bebek ve çocuk tekstiline kadar yüzlerce ünlü markaya inanılmaz fiyatlarla ulaşma imkânı bulacaklar.

Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik, sahip olduğu marka karması ile yüzlerce markayı en hesaplı fiyatlara ziyaretçilerine sunmayı ilke edinmiş, Ankara’nın en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olduklarını söyledi.

Çelik, “Garaj Günleri” adı altında yaptıkları indirim çalışması ile de Anakaralıları hepsi birbirinden değerli markaların, ülke genelindeki mağazalarında stokta kalmış ürünleri ile çok uygun fiyata tanıştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA