AK Partili Gençlerden 'Birlik Ve Beraberlik' Kahvaltısı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'nde AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından "Birlik ve beraberlik" kahvaltısı düzenlendi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir düğün salonundaki programda, seçim arifesinde söylenecek çok şey olduğunu ancak bunları parti içinde tekrar tekrar anlatmak yerine partili olmayanlara anlatmanın daha yararlı olacağını söyledi.

Bütün mücadelenin cehalete karşı olması gerektiğini vurgulayan Ürün, "Ülkeyi yöneten siyasi irade olarak, kadrolar hazırlıyoruz, toplantılar düzenliyoruz, programlar tertipliyoruz, anlatıyoruz, anlatıyoruz. Anlatamıyoruz belkide, sandıktan farklı bir sonuç çıkıyor. Hem de tarihimizde görülmemiş hizmetler yapılmasına rağmen" diye konuştu.

AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya da, ülkenin çocuklarının karanlık ellerin hain emellerine alet olmayacağını dile getirdi.

Yüzlerce yıldır süren kardeşliği bozmak isteyen lobilere geçit vermeyeceklerini anlatan Çatalkaya, "Hangi etnik kökenden olursa olsun bu coğrafyanın mazlum çocukları küresel oyunlara gelmeyecek" dedi.

Programa, çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA