Astsubay Önce Ağzına Kurşun Sıkmış Sonra 10. Kattan Düşmüş
İstanbul’da, evinde beylik tabancasıyla ağzına kurşun sıktıktan sonra 10. kattan aşağı düşerek hayatını kaybeden Astsubay Üstçavuş Ercan Ateş toprağa verilirken, annesi Aysel Ateş, "Başka askerlere yanarken şimdi senin acına nasıl dayanacağım" diye ağıt yaktı.

Burada Ateş’in Türk Bayrağına sarılı cenazesi silah arkadaşları tarafından cenaze aracından indirildi.
"BEN BAŞKA ASKERLERE YANARKEN SENİN ACINA NASIL DAYANACAĞIM"
Şehidin annesi Aysel Ateş güçlükle ayakta dururken oğlunun arkasından ağıtlar yaktı. Anne Ateş, "Kuzum yaktın bizi, böyle mi gelecektin. Seni arkadaşların böyle mi getirecekti. Ben her gün başka askerlere yanarken senin acına nasıl dayanacağım. Kuzum yaktın bizi" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Baba Yaşar Ateş ve diğer yakınları da gözyaşlarını tutamadı.
Ateş, daha sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Bu arada Ercan Ateş’in intihar etmeden önce not bırakmadığı belirtilirken neden intihar ettiği konusunda bir gelişme yaşanmadı. Polis, Ateş’in sır intiharını çözmek için çalışma başlattı.
