Dazkırı İlçe Belediye Başkanı Taylan Açıklaması

Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçe Belediye BaşŸkanı İsmail Taylan, Dazkırı'nın artık büyümek istediğŸini işŸ sahalarının gelmesi gerektiğŸini belirterek, "Bütün Dazkırı'lılarla birlikte bunu başŸaracağŸımıza inanıyorum" dedi.

Taylan, yaptığŸı yazılı açıklamaya göre, göreve geldiğŸi günden bu yana particiliğŸi bir kenara bırakarak halkçı uygulamalar başŸlattıklarını ifade etti.

Afyonkarahisar'ın en uzak ilçesi olmamıza rağŸmen kendi yağŸlarında kavrulduklarını aktaran Taylan, şŸunları kaydetti:

"Dazkırı artık, büyümek istiyor, işŸ sahaları gelsin istiyor. Bütün Dazkırı'lılarla birlikte bunu başŸaracağŸımıza inanıyorum. Parti gözetmeksizin siz değŸerli halkımızın isteklerini elimizden geldiğŸince yapmaya çalışŸtık. Sizlerin güvenini boşŸa çıkarmamak adına, bu yolda her daim yanımızda olan halkımıza teşŸekkürü borç biliriz. Ancak İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Birçok ilçeye göre işŸ sahası olarak durumumuz iyi olabilir. Dazkırı'nın çok daha büyük bir ilçe olması için uğŸraşŸlar veriyoruz. İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak ileriye dönük yatırımlar istiyor. Bu nedenle bütün halkımızı birlik, beraberlik ve yardımlaşŸmaya davet ediyoruz."

Kaynak: AA