Akyazı Belediyesi Aşevi Dualarla Hizmete Açıldı

Akyazı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek hizmeti verilmesi için kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanan Akyazı Belediyesi Aşevi dualarla hizmete açıldı.

Akyazı Belediyesi Aşevi Dualarla Hizmete Açıldı
Açılışa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, AK Parti ilçe başkanı Feyzi Bora, Akyazı İlçe Milli eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Belediyesi Ak Belde A.Ş. Genel Müdürü Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Mustafa Tonyalı, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan yaptığı konuşmada, "İlçemizde ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlarımızın güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri bir yeri hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler belediye olarak durumu olmayan ve tespit ettiğimiz vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bizler belediye olarak bunlardan her ne kadar sorumlu isek de sizlerde vatandaş olarak bizlerin tespit edemediği bu durumdaki vatandaşları bizlere bildirmekle görevlisiniz. Sizlerde yakınlarınızda bu durumdaki vatandaşlarımızı bizlere muhakkak bildirin. Bugün açılışını yaptığımız Akyazı Belediyesi Aşevimiz işte bu vatandaşlarımıza hizmet vermek için hizmete açıldı. Akyazı’mız her geçen gün büyümeye gelişmeye ve yenilenmeye hızla devam edecek" dedi.

Açılış ve selamlama konuşmasının ardından Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur’un yaptırdığı dualarla Akyazı Belediyesi Aşevi’nin açılış kurdelesi kesildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışa katılanlara Akyazı Belediyesi tarafından yemek ikram edildi.
Kaynak: İHA