Gölbaşı 1.Uluslar Arası Turizm Kongresi Başladı
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 1.Uluslararası Çin’den Adriyatik’e Kültür-Turizm ve Ekonomi Kongresi” Belediye Konferans salonunda başladı.

Yapılan konuşmalardan sonra Çin, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Rusya Federasyonu, Afganistan ve Türkmenistan’dan gelen katılımcılar ile beraber kongre üç gün boyunca devam edecek.
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, MYO Müdürü Yardımcı Doçent Doktor Nazif Çetin, İKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Emek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Atakan, İlçe Müftüsü Selami Sayın, İş Adamları Adnan Akcan, Ayhan Çağlayan, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
