AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Muhtarları Dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Şuhut ilçesinde muhtarlarla buluştu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Muhtarları Dinledi
AK Parti Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Şuhut İlçesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığının muhtarlarla düzenlediği toplantıya katılan Milletvekili adayları muhtarların sorunlarını dinledi.

Toplantıya katılan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisinin köylere ciddi yatırımlar yaptığından bahsetti. Şuhut İlçesinin AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımları hatırlatan Yurdunuseven, “Şuhut ilçesine son 11 yılda 433 km yol çalışması, 9 sondaj kuyusu, 7 limit içme suyu işi, 52 içme suyu tesisiyapımı gerçekleşti. Ayrıca 12 köye klorlama cihazları yapıldı.13 YAS çalışması yapılarak 14 bin 448 dekar alan sulamaya açıldı. Tabi ki saymakla bitmeyecek birçok yatırım ve hizmeti Şuhut ilçemizde gerçekleştirdik. Bu söylediğimiz hizmetleri sadece il genel meclisi özel idare genel sekreterliği aracılığı ile yapmaya çalıştı. Şuhut aynı zaman bakanımız Veysel Eroğlu’nun da memleketi. Onun Şuhut’tun yanı sıra Afyonkarahisar’ımıza büyük hizmetlerinin olduğunu biliyoruz. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Şuhut halkının tam desteğini alarak 5-0 yapacağız” dedi.

İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası Milletvekili adayları Halil Ürün ve Fatih Beder, ilçede kurulan canlı hayvan, 2. el oto pazarını ve ilçe pazarlarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: İHA