Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan Manisa'da Açıklaması

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, "Biz tüm zorluklara rağmen ülkemizin ufkunu yeniden açmak ve barajlara rağmen bu yolu açmak için bütün dayanışmamızla, takım ruhumuzla yollarda olacağız" dedi.

Tarhan, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Manisa İl başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Bir dayanışma oluşturulmuş ve hırpalanan değerlerimizin yani bunlara karşı bir duruş oluşturmak için yola çıkmış bir halk hareketiyiz. Türkiye'nin elbette sorunları var. Yoksulluk çok büyük bir sorun. Yine kadın cinayetleri çok büyük bir sorun. Kadınlar, yoksullar bu ülkede görünmez hale geldiler. Bunların görünür hale gelmesi gerekiyor. Haklarını alması gerekiyor. Bu toplumun buna ihtiyacı var'' diye konuştu.

Parlamentoda 4 partiden oluşan tek parti yapılanması bulunduğunu iddia eden Tarhan, şunları söyledi:

'' Hepsi birbirini destekliyor. Yeni bir yol açılmasına yeni bir mücadele alanının olmasına engel olmaya çalışıyorlar. Biz tüm zorluklara rağmen ülkemizin ufkunu yeniden açmak ve barajlara rağmen bu yolu açmak için bütün dayanışmamızla, takım ruhumuzla yollarda olacağız."

Konuşmasının ardından parti binasının açılışını yapan Tarhan, esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA