Hanımlar El Emeği Pazarı'nın Açılışını Başkan AK Yaptı
Keçiören TOGEM’in katkılarıyla Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda kurulan "Hanımlar El Emeği Pazarı"nın açılışını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı.

Başkan Ak daha sonra pazarda tezgahı olan bütün kadınlar adına Ayten Aydın’a çiçek takdim ederken, Aydın da Keçiören TOGEM ve girişimci kadınlar adına Hatice Ak’a çiçek verdi ve Anneler Günü’nü kutladı.
Cuma ve Cumartesi günlerinde açık olacak pazara Keçiörenli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tezgahlarda yiyecek, takı ve süs eşyaları, bebek giysileri vb. el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı. Keçiören sınırları içerisinde oturan kadınlar ile 1071 projesi girişimci sertifikası olan kadınlar, Keçiören TOGEM’in onayından sonra tezgah açıp ürünlerini sergileyebiliyor. Başvuran kadınlara pazarda tezgah açma hakkı, fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla dönüşümlü olarak veriliyor.
