Bilecik Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısı

Pazaryeri ilçesinde, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısı yapıldı.

Beytepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Emniyet Amiri Ufuk Karabudak, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Genel Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe ile amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Yalçın, yaptığı konuşmada, gençleri kötü ortamlardan kurtarıp spora yönelttikleri takdirde gelecek için iyi gençler yetiştirmiş olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"Biz spor kulüpleri yöneticileri olarak gençlerimize sahip çıkmak zorundayız. Ben hem belediye başkanı hem de Pazaryerispor Kulübü Başkanı olarak ilçemdeki gençlerin yararlanabilecekleri spor alanlarını hazırlıyorum. Belediye olarak kapalı halı saha yaptık, şimdi ilçe futbol sahamız ve sosyal tesisleri hizmete girmek üzere ayrıca birde gençlik merkezi çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte gençlere yönelik hizmetleri daima ön planda tutuyoruz."
Kaynak: AA