Büyükşehir Mezarlıkları Bakıma Aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi merkez mezarlığında çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Mezarlıkları Bakıma Aldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü temizlik ve yenileme çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Köprübaşı mezarlığındaki çiçek dikimi kapsamında bilgi veren Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, “İl genelindeki mezarlıklarımız yaz ayları boyunca zararlı otlardan ve bitkilerden arındırıldı. Bunun yanı sıra mezarlıkların kapı ve duvarları da boyandı. Mezarlık yollarının kilit parke taşı ile kaplanması devam ediyor. Şimdi de ekiplerimiz, mezarlıklarımızda kış aylarına özgü çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyor. Köprübaşı ilçemizde bu çalışmayı gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın da memnuniyeti bizleri oldukça mutlu ediyor” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, mezarlıklar konusunda özel hassasiyet gösterdiğini sözlerine ekleyen Daire Başkanı Belek, “Yıl boyunca mezarlıklarda periyodik çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA