Eagles Of Death Metal Yarın Paris'te

Paris'teki terör saldırıları sırasında 90 kişinin öldüğü Bataclan konser salonunda sahne alan müzik grubu Eagles of Death Metal yarın U2 konserinde çalacak

Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırıları sırasında, 90 kişiye mezar olan Bataclan konser salonunda sahnede olan rock grubu Eagles of Death Metal kente dönüyor.

Müzik dergisi Billboard, yarın Paris'te İrlandalı grup U2'nun konserinde Eagles of Death Metal'in de sahne alacağını duyurdu.

U2'nun Paris'te yarın ve pazartesi vereceği 2 konser, 14 ve 15 Kasım için planlanmış ancak saldırılardan dolayı ertelenmişti.

Eagles of Death Metal de 2016 sonunda yeniden açılması beklenen Bataclan konser salonunda yeni bir konser vermek istediklerini söylemişti.

Paris'te DAEŞ tarafından üstlenilen 13 Kasım terör saldırılarında, Eagles of Death Metal sahne aldığı sırada Bataclan konser salonuna yönelik saldırıda 90 kişi hayatını kaybetmişti.

Saldırılarda en çok kaybın verildiği konser salonundaki saldırganlar önce kalabalığa ateş açmış, ardından üzerilerindeki bombaları patlatmıştı.

Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında 130 kişi hayatını kaybederken, 351 kişi yaralanmıştı. Saldırıların ardından Fransa'da olağanüstü hal ilan edilmişti.
Kaynak: AA