Talihsiz Bürokrat Kaza Üstüne Kaza Geçiriyor
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde görev yaparken paraşüt kazasında ölümden dönen Kaymakam Kazım Karabulut, şimdi de Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı Düzce’de trafik kazasında ağır yaralandı.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine 2009 yılında kaymakam olarak atanan Kazım Karabulut, ilçeye bir havacılık festivali kazandırmıştı. Karabulut, 2013 yılının Ağustos ayında ilçenin Erkızı tepesinden paraşütüyle havalandığı sırada, ters ve sert esen rüzgarın tesiriyle sürüklenerek kayalıklara çarpıp ağır yaralandı. Hava ambulansı ile Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yoğun bakıma kaldırılan Karabulut, bir dizi beyin ameliyatı geçirdi ve kazadan aylar sonra iyileşebildi.
DÜZCE DE UĞURLU GELMEDİ
Geçirdiği paraşüt kazaları sonrası bir daha uçmama kararı alan 3 çocuk babası Kazım Karabulut, son paraşüt kazasından sonra bir daha uçmadı. Ancak talihsizlikler Karabulut’un yakasını bir türlü bırakmadı. Düzce’ye vali yardımcısı olarak atanan Karabulut, önceki gün sabah saatlerinde evinden çıkıp Mustafa Akbak idaresindeki otomobil ile valiliğe giderken, sis sebebiyle kırmızı ışıkta duran araçlara çarptı. Kazım Karabulut, bu kazada da ağır yaralanarak yoğun bakıma alındı. Kazım Karabulut’un yapılan tedaviye cevap verdiği ve durumunun iyiye gittiği, ancak konuşmakta zorluk çektiği öğrenildi.
