Teröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdi

Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde teröristler tarafından bir okulun yakılma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Teröristlerin, okulun kapısını çöp konteynırı ile kırdıktan sonra okulu ve Atatürk büstünü molotofla ateşe verdiği ortaya çıktı.

Teröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdi
Teröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdi
Olay, geçtiğimiz günlerde merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe mahallesinde bulunan Vehbi Koç İlkokulu'nda meydana geldi. Bir grup terörist, kilitli olan demir kapıyı önce tekmeleyerek kırmaya çalıştı. Başarılı olamayan teröristler bu kez sokak içerisinde bulunan çöp konteynırı ile kapıyı kırmaya çalıştı. Teröristler kapıyı kırdıktan sonra okul içerisine girerek camları kırdı. Okulun giriş kapısını kıran teröristler koridorlara girerek molotof atmaya başladı.

Teröristlerden biri ise okul bahçesinde bulunan Atatürk büstüne yönelerek molotofla yaktı. Teröristlerin okulu yakma anı ise okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Polis, güvenlik kamerasını incelemeye alarak teröristlerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Teröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdiPKK'lılar Cizre'de 2 okulun çatısını yaktıTeröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdiPKK'lılar Bir Okulu Daha YaktıTeröristler, Atatürk büstü ve okulu böyle ateşe verdiDiyarbakır'da PKK'lılar Okul Yaktı
Kaynak: İHA