Yeni Fıat Egea Avantajlı Ödeme Seçenekleriyle Müşterilerini Bekliyor

Diyarbakır Fıat Odabaşı Bal Otomotiv şubesinde satışa sunulan Fıat Egea araçları avantajlı imkanlarla Diyarbakırlı müşterilerini bekliyor.

Yeni Fıat Egea Avantajlı Ödeme Seçenekleriyle Müşterilerini Bekliyor
Bir çok özelliği bulunan Fıat Egea araçlarına sahip olmak için ve Aralık ayına özel 1.500 TL indirimden faydalanmak için, Diyarbakırlı müşterilerini beklediklerini ifade eden Fıat Odabaşı Bal Otomotiv şubesi yetkilileri, bir çok donanıma sahip olan ve fiyatta bir çok avantaj sağlayan bu kampanyadan özellikle Diyarbakırlı müşterilerinin istifade etmesini istediklerini söyledi.

Fıat Egea’ya sahip olmak için 24 bin TL 24 ay sıfır 0 faiz veya 30 bin TL 15 ay sıfır 0 faiz ile müşterilere avantaj sağlanıyor. Bir çok özelliğe sahip olan Fıat Egea, sınıfının en geniş iç hacim ve bagaj kapasitesine sahip. İç mekanında 5 renkli dokunmatik multimedya ekranı olan yeni Fıat Egea, yakıt tasarruflu ve yüksek performanslı motor seçenekleriyle manuel veya otomatik şanzımanla tercih edilebilecek 95-120 mp arasında değişen iki multijet, iki turbo dizel ve iki benzinli motor seçenekleriyle konforu, ekonomik ve avantajlı bir şekilde müşterilerine sunuyor. Kampanyanın avantajlı ve ekonomik ödeme koşullarına sahip olduğunu belirten Diyarbakır Fıat Odabaşı Bal Otomotiv şubesi yetkilileri, kampanyadan yararlanması için müşterilerini beklediklerini dile getirdi.
Kaynak: İHA