Selçuk Belediyesi'nden Vatandaşlara Yardım Eli

Selçuk Belediyesi, hayata geçirdiği evde sağlık ve bakım hizmetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşuyor.

Selçuk Belediyesi'nden Vatandaşlara Yardım Eli
Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki görevli ekip çalışanları, evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında yaşlı bir çiftin evini ziyaret etti. Ev temizliğinden kişisel bakım ihtiyacına kadar tüm detayları gözden geçiren ekipler, vatandaşın yüzünü güldürdü. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, her ihtiyaç sahibi vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ali Karakurt, hasta, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların sosyal imkanlarını iyileştirmek için kapılarını çalmaya başladıklarını ifade ederek, "Bu noktada biz bütün kapıları çalıyoruz ve çalmaya devam da edeceğiz. Gerçekten ihtiyacı olan, bizim tespit ettiğimiz ve vatandaşlarımızın bize müracaat ettiği başvuruları değerlendirip bu hizmeti en iyi şekilde halkımıza vereceğiz" dedi.

Evde bakım hizmetleri konusunda vatandaşlardan da destek beklediklerini belirten Karakurt şöyle devam etti:

"Sosyal Belediyecilikte de öncü olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmetlerimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, yakın çevresinde ya da akrabalarından yardım ihtiyacı olan kişileri, Belediyemiz Sosyal Yardım Müdürlüğüne bildirmeleridir. Ekip arkadaşlarımız müracaat eden her ihtiyaç sahibi vatandaşın evine gidip bu hizmeti en iyi şekilde gerçekleştirecekler."
Kaynak: İHA