Sabah Erken Kalkana Çorba İkramı

Kilis Belediyesi tarafından belediye çalışanları ile sabah erken kalkan vatandaşlara sabah çorbası ikramı yapılmaya başlandı.

Sabah Erken Kalkana Çorba İkramı
Kilis belediyesi tarafından erkenden görevine başlayan belediye işçileri ile sabah erken kalkan vatandaşlara Cumhuriyet Meydanı’nda çorba dağıtımı yapılıyor. Sabahları saat 07:00-08:00 arasında gerçekleştirilecek çorba ikramının ilk gününde tören düzenlendi.

Çorba dağıtımı törenine Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, AK Parti Kilis milletkvekili Reşit Polat, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, AK Parti Kilis milletvekili adayı Mustafa Hilmi Dülger, ile belediye birim müdürleri katıldı.

Programda konuşan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, erken uyanan belediye çalışanları ile vatandaşlara çorba ve ekmek ikramında bulunmaya başlandığını ifade etti.

Kara, “7 Aralık Üniversitesi ile Devlet Hastanesi bahçelerine çarba ve ekmek ikramımız daha önce başlamıştı. Şimdi de Cumhuriyet Meydanında belediye çalışanları ile vatandaşlara çorba ekmek ikramında bulunuyoruz. Bu tür sosyal etkinliklerimiz sürecek. Önceki haftada 7 Aralık üniversitesinde öğrencilere yönelik çorba ekmek projesi başlatmıştık" dedi.

Kaynak: İHA