Eski Bakan Koç Ve Vali Ayyıldız'dan Rektör Bircan'a Ziyaret

Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan Üniversite ve planlanan yeni yatırımlarla ilgili Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç ve Aydın Valisi Erol Ayyıldız’a bilgi verdi.

Eski Bakan Koç Ve Vali Ayyıldız'dan Rektör Bircan'a Ziyaret
Adnan Menderes Üniversitesi’nin yeni eğitim öğretim yılında 11 bin 973 yeni öğrenciyi kabul ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan yaklaşık 48 bin öğrencinin Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) öğrenim gördüğünü söyledi.

Akademik ve idari personelle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi’nin 50 bin kişilik büyük bir aile olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Bircan, ADÜ’nün Türkiye çapında bir marka olması için bütün güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, yeni yatırımlar ve gerçekleşen çalışmalarla bunu başaracaklarına inandığını belirtti.

ADÜ’nün Aydın’ın gelişimine ekonomik ve kültürel anlamda katkılar sunduğunu belirten Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Üniversitenin halkla bütünleşen yapısıyla Aydın’a artı değer kazandıran bir konumda olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA