Fatih’te Suçüstü Yakalanan Faslı Hırsıza Meydan Dayağı

Fatih’te bir market sahibi, iş yerine giren hırsızı suçüstü yakaladıktan sonra sokak ortasında tekme tokat dövdü.

Atılan meydan dayağına çevredeki esnaflar da dahil oldu.
Olay, geçtiğimiz günlerde Fatih Horhor Caddesi üzerindeki bir markette öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, markete giren Fas uyruklu şahıs, iş yerinde kimsenin bulunmayışından faydalanarak hırsızlık girişiminde bulundu. Kasaya yönelen şüpheli paraları çalmaya başladı.

Bu sırada iş yeri sahibi aynı caddenin karşısında bulunan ve yine kendisine ait olan diğer marketin güvenlik kamerasından olayı fark etti. Koşar adımlarla markete gelen iş yeri sahibi, yakaladığı hırsıza tokat attı. Hızını alamayan ve duruma tepki gösteren market sahibi, sokak ortasına götürdüğü hırsızı çevredeki esnaf ile birlikte sokak ortasında dövmeye başladı.

HIRSIZA MEYDAN DAYAĞI KAMERADA
Yaşanan hırsızlık girişimi ve hemen ardından yaşananlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde; müşteri gibi markete giren şüphelinin dikkat çekmemek için eline aldığı ayranla kasaya yöneliyor. Bu sırada markette kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsız, kasayı açarak paraları alıyor. Durumu kameralardan izleyip fark eden iş yeri sahibi karşı taraftaki marketinden koşar adım gelerek hırsıza tokat atıyor ve ardından sokak ortasında dövmeye başlıyor. Atılan meydan dayağına çevrede toplanan esnafın da ortak olmasıyla görüntüler son buluyor.

Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan Fas uyruklu hırsız, emniyetteki işlemlerinin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi. Şüphelinin, yapılan işlemlerinin ardından ülkesine gönderilmek üzere sınırdışı edildiği öğrenildi.
Kaynak: İHA